Política de privacitat de Compartir SL

(28 de febrer de 2003)

Compartir SL sap molt bé quin és el valor que vostè dóna a la seva informació personal i en respecta la privacitat. Nosaltres agafem el compromís de mantenir-ne la confidencialitat i seguretat. Aquest compromís inclou evidentment la protecció de la informació personal que obtenim de vostè.

1. Com recollim la informació

De forma General: Llevat que vostè ens proveeixi d'informació voluntàriament, nosaltres no recollim cap tipus d'informació quan vostè visita www.compartirparquing.org. Si es registra per rebre els nostres serveis, les nostres notícies, participar en els nostres seminaris o comprar en la nostra botiga, si és el cas, li demanarem informació personal com el nom, l';adreça electrònica, l'adreça de correus, el número de telèfon, l'any de naixement, si és home o dona, les seves afeccions, els idiomes que vostè parla, el número de la targeta de crèdit. Si necessitéssim informació addicional, li explicaríem perquè la volem i per quin motiu se li demana.

Mitjançant el seu corru electrònic: Pot, si ho desitja, enviar-nos missatges de correu electrònic. El seu nom I l'adreça de correu electrònic, així com el text que vostè escrigui seràn tractats amb estricta confidencialitat.

Relació amb tercers: Podem rebre informació personal seva de tercers per accions realitzades a petició seva, com ara formularis reomplerts anteriorment, o per facilitar-li poder rebre les nostres notícies, o per comunicar-nos amb vostè per a la seva participació en un seminari.

Enquestes: Ocasionalment, podem fer enquestes en línia sobre diferents aspectes. Les nostres enquestes són absolutament voluntàries i pot declinar fàcilment no realitzar-les.

Informació dels hàbits en la web: El nostre servidor automàticament recull agregadament informació sobre la seva visita a www.compartirparquing.org incloent la seva adreça IP, proveïdor de serveis, navegador, domini de referència, sistema operatiu, pàgina d'accés al lloc web i hora d'entrada i sortida. Aquesta informació en cap cas pot identificar-se individualment. Nosaltres analitzem aquest tipus d'informació agregada per realitzar un esforç que millori la seva estada en la nostra web.

2. Ús de la informació que recollim

Fem servir la seva informació personal per diferents motius;

  1. Per reomplir procediments per donar respostes a requeriments de vostè, amb motiu del normal ús del nostre servei.
  2. Per respondre-li als seus missatges.
  3. Per donar suport a la relació de la gestió de clients de Compartir SL. Per exemple, si ens proveeix d'una adreça electrònica o de codi postal, podria rebre correus de Compartir SL amb informació d'ofertes especials, nous serveis o productes. Vostè es pot donar de baixa dels nostres correus quan vulgui. Vegi l'apartat de corresponent de "política de privacitat".
  4. Per realitzar el procés corresponent a les oportunitats de treball que es posin a www.compartir.es. Per exemple, si vostè introdueix un currículum electrònicament, la informació que ens doni serà traslladada a Compartir SL. La informació personal del seu currículum no serà en cap cas feta servir amb cap altre propòsit.

Podem combinar la informació personal que hem recollit de vostè en la nostra web, amb altra informació que vostè ens hagi fet arribar fruit de l'ús de la web o de productes o serveis nostres.

3. Relacions amb tercers

Ocasionalment algunes de les companyies amb què Compartir SL treballa o proveeix serveis, com operacions de logística, administració d'enquestes o processament d'enregistraments, necessita informació personal dels nostres usuaris. Solament fem arribar a aquestes companyies la informació personal que estrictament necessiten per realitzar el servei encomanat. Tenen prohibit fer servir la informació personal que els fem arribar per a cap altre motiu que no sigui el que estrictament sel's ha encarregat. No compartim la seva informació personal amb cap altre tercer, llevat que vostè ens hagi autoritzat a fer-ho.

4. Accés, correcció i manteniment de la informació personal

Tindrem molta cura que les seves dades siguin correctes i actualitzades. Si vostè ens ha fet arribar informació de caràcter personal mitjançant la web de Compartir SL, està en el dret de tenir-hi accés.

Per fer una actualització, modificació o esborrar algun tipus d'informació personal mantinguda per Compartir SL, s'ha de posar en contacte amb nosaltres mitjançant la següent adreça de correu electrònica control@compartirparquing.org. Una vegada rebuda la seva petició, la respondrem; de totes maneres, no podrà actualitzar o esborrar informació que sigui necessària o ja arxivada fruit de la nostra activitat o relació empresarial amb vostè.

Tindrem cura de la seva informació personal mentre duri el temps de resposta al seu requeriment o fins que vostè ens digui que l'esborrem. Retindrem la informació agregada recollida (tipus de navegador, domini d'origen, pàgines visitades) mentre no n'hàgim completat la corresponent anàlisi.

5. Relació amb vostè

Solament ens posarem en contacte amb vostè, si prèviament vostè ens ha autoritzat a enviar-li comunicacions nostres en acceptar l'ús de la nostra plataforma.

En qualsevol moment, vostè podrà demanar NO rebre correus electrònics o material informatiu de màrqueting dels nostres productes o serveis contactant amb control@compartirparquing.org i posant en "assumpte" la paraula "unsubscribe".

6. Enllaços encaminats cap a webs de tercers i ús dels fòrums de discussió

Les webs a les quals s'accedeix mitjançant www.compartirparquing.org via hiperenllaços o enllaços, poden estar governades per polítiques de privacitat diferents a les que regeixen a www.compartirparquing.org. Us recomanem que us familiaritzeu amb la política de privacitat d'aquestes webs abans de donar cap tipus d'informació personal.

La informació posada en els fòrums de discussió, en xats o altres fòrums d'accés públic, són accessibles a tothom. Tingui en consideració aquesta observació abans de donar-la.

7. Seguretat de la informació personal

Emmagatzemem la seva informació personal en un lloc segur i solament accessible per personal autoritzat. Realitzarem tots els esforços raonables per garantir-ne la integritat, protecció o evitar accessos no autoritzats. A més, en el cas de realitzar transaccions econòmiques, garantim amb un servidor segur la seva informació privada i confidencial.

8. Ús de galetes

Una galeta és un petit arxiu de text que conté un únic identificador i i que és introduït en el disc dur del seu ordinador quant vostè accedeix a una web. Fem servir galetes de sessió o persistents ja sigui per millorar l'accés o l'ús que vostè fa de la nostra web. També fem servir les nostres cookies per millorar i entendre les seves necessitats o interessos, de tal manera que ens permetrà oferir-li contingut personalitzat i d'acord amb la seva experiència d'ús. La informació de caràcter NO personal recollida per les nostres galetes, no està enllaçada amb la seva informació personal. Les galetes en cap cas no perjudiquen ni el seu sistema ni els seus arxius.

Actualment molts navegadors reconeixen quant s'intenta introduir una galeta i permet als usuaris, tenir el control de la seva acceptació o no. Si no està segur si el seu navegador disposa d'aquesta opció, li recomanem que llegeixi el manual d'instruccions o es posi en contacte amb el seu proveïdor de servei d'Internet (ISP). Si vostè declina acceptar galetes, podria passar que totes o algunes de les funcionalitats que Compartir S.L. ofereix en la seva web no funcionessin correctament.

9. Canvis en la política de privacitat de Compartir SL

Podem modificar o actualitzat la política de privacitat periòdicament. En un esforç per mantenir-lo completament informat, posarem a l'inici d'aquesta pàgina la data d'actualització. En cas de realitzar canvis substancials en aquesta política, ho notificaríem expressament en la nostra pàgina inicial. Els canvis fets a posteriori d'aquesta política, no afectaran en cap cas els compromisos adquirits per a la informació de caràcter personal recollida anteriorment.

10. Acceptació

El fet de fer servir www.compartirparquing.org significa que vostè accepta aquesta política. Si vostè no està d'acord amb aquesta política, faci el favor i abstingui's de fer-la servir.

11. Contacti amb nosaltres

Si té cap pregunta, suggeriment sobre aquesta política de privacitat o qualsevol altre aspecte de la seva relació amb Compartir SL, faci el favor de contactar amb nosaltres:

Per correu electrònic: control@compartirparquing.org

Per escrit:

Compartir SL

C/ Gavatxons 3 - 2

08221 Terrassa

Espanya